INCREDIBIL: O concurentă la Big Brother Brazilia ar fi fost violată într-o emisiune la TV

O participantă în cadrul emisiunii Big Brother din Brazilia ar fi fost violată în direct la televizor, potrivit mai multor surse citate de Daily Mail. Poliţia a confirmat marţi că s-a deschis o investigaţie în acest caz şi că s-au făcut mai multe cercetări la studiourile din Rio de Janeiro, unde este filmată emisiunea.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 18:22
INCREDIBIL: O concurentă la Big Brother Brazilia ar fi fost violată într-o emisiune la TV

Telespectatorii au fost şocaţi în primele ore ale zilei de duminică atunci când l-au văzut pe unul dintre participanţi, Daniel Echaniz, în vârstă de 31 de ani, întreţinând relaţii sexuale cu studenta Monique Amin, în vârstă de 23 de ani, care leşinase din cauza băuturii după o petrecere.

Camerele de filmare l-au surprins pe Echaniz cum se duce în patul unde dormea Monique şi apoi face sex cu ea sub pătură. 

În tot acest timp tânăra părea că se află într-o stare de inconştienţă, informează DailyMail.

În dimineaţa aceea Monique a fost întrebată despre respectivul incident în camera „confesiunilor”, dar ea nu părea să ştie exact ce s-a întâmplat.

Poliţia a chestionat-o pe Monique timp de trei ore. Tânăra a fost trimisă apoi la investigaţii medicale pentru a se stabili dacă a fost într-adevăr violată.

Echaniz a fost eliminat din concurs şi riscă între şase şi zece ani de închisoare dacă este găsit vinovat.