Incredibil. O sportivă însărcinată în NOUĂ LUNI a reuşit să alerge aproximativ doi kilometri într-un timp RECORD

Sportiva Makena Myler a pus un pariu cu soțul său că poate alerge o milă în mai puțin de opt minute. Sportiva însărcinată a reușit să câștige pariul după ce a parcurs distanța în doar 5 minute și 25 de secunde.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 10:40
Incredibil. O sportivă însărcinată în NOUĂ LUNI a reuşit să alerge aproximativ doi kilometri într-un timp RECORD

Incredibil este faptul că sportiva americancă s-a aflat la o distanță de doar un minut și 12 secunde de recordul mondial feminin.

Citește și: TRAGEDIE în FOTBAL! Selecţionerul naţionalei A MURIT după ce a fost infectat cu COVID-19. Avea doar 48 DE ANI

Makena, în vârstă de 28 de ani, a alergat pe pista de atletism a unui stadion din Los Angeles. Sportiva visează să reprezinte Statele Unite ale Americii la Jocurile Olimpice, scoțânt un timp extraordinat chiar dacă este însărcinată în luna a noua.

„Cred că sarcina este un lucru frumos şi nu este o accidentare sau o boală. În primele trei luni nu am crescut în greutate, dar mă simţeam epuizată şi probabil că alergam mai încet decât acum”, a declarat Makena pentru Good Morning America.

Sportiva se antrenează de cinci sau șase ori pe săptămână chiar dacă este însărcinată. Medicul care îi supraveghează sarcina i-a permis să facă absolut tot ce făcea și înainte de sarcină, dacă activitatea nu îi provoacă nicio durere.