Incredibil, poliţiştii au greşit adresa şi în cazul măcelului de la Săpoca. După apelul la 112 s-au dus la un alt spital

Incidentul şocant de la Săpoca, unde un bărbat a ucis cinci pesoane şi a rănit altele opt, scoată din nou la suprafaţă tare ale sistemului, poliţiştii greşind din nou adresa la care au fost chemaţi prin 112.

20 aug. 2019, 09:21
Incredibil, poliţiştii au greşit adresa şi în cazul măcelului de la Săpoca. După apelul la 112 s-au dus la un alt spital

Pe lângă faptul că reacția angajaților spitalului de la Săpoca a fost una nepermis de întârziată, conform anchetatorilor și poliția a eşuat în a ajunge în timp util la locul măcelului. Astfel, cei doi agenți de poliție trimiși de serviciul 112 spre caz au greșit adresa, ajungând la spitalul din Ojasca, unde se află o secţie a spitalului de la Săpoca.

Ajunși în fața secției spitalului din Ojasca pentru a lua un pacient la secție, cei doi agenți de poliție au fost anunțați de paznicul de la intrare că au greșit adresa și că nu au niciun pacient conform descrierii. Când au aflat ce încurcătură au făcut, agenții au demarat în trombă spre adresa bună„, spun surse din cadrul anchetei.

Criminalul va fi audiat marţi de poliţişti.

Criminalul le-a spus anchetatorilor că a văzut în jurul lui păpuși, dar că la ultima victimă, care sângera puternic, și-a dat seama că totul este o halucinație. Bărbatul a folosit stativul, după ce a căsăpit 13 oameni, să spargă un geam și să iasă din spitalul prin care se învârtea, deoarece nu știa unde e ușa de acces.

Polițiștii care l-au imobilizat au declarat presei că suspectul era agitat, necooperant, delira și avea în mână stativul cu care a ucis.