INCREDIBIL: Profesorul de sport de la Jean Monnet a făcut sex cu eleva din gelozie

Judecătorii Tribunalului București au dispus arestarea profesorului Dan Octavian Vișan de la Jean Monnet ca să pună capăt fenomenului relațiior sexuale dintre profesori și elevi. Magistraţii spun că profesorul a vrut să-și pedepsească eleva pentru bogatul ei „palmares” sexual.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 08:48
INCREDIBIL: Profesorul de sport de la Jean Monnet a făcut sex cu eleva din gelozie

Profesorul de sport la liceul Jean Monnet a făcut sex cu eleva în vârstă de 18 ani ca să se răzbune pe ea. Aceasta e unul din motivele pentru care judecătorii au decis arestarea preventivă a dascălului. Profesorul se află de 11 zile în arest preventiv și este acuzat de întreținere de relații sexuale cu minori.

Raportul medico-legal a arătat că actul sexual a fost consimțit, iar medicii au descoperit fisuri anale anterioare presupusului viol.

Vă reamintim că două eleve de la Liceul Jean Monnet din Bucureşti îşi acuză profesorul de sport că le-a violat. Incidentul s-ar fi petrecut în timpul unei tabere la care au participat atât fetele, cât şi cadrul didactic.  El ar fi recunoscut faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre eleve, însă susţine că la mijloc este vorba de o poveste de iubire, nu de un viol.