Incredibil! Uber va testa serviciul de taxiuri zburătoare, anul viitor. În ce oraș apare prima oară

Compania americană de ridesharing Uber Technologies Inc a anunţat miercuri că va începe de anul viitor testarea serviciului de taxiuri zburătoare în al doilea cel mai mare oraş din Australia.

RomaniaTV.net
12 iun. 2019, 12:46
Incredibil! Uber va testa serviciul de taxiuri zburătoare, anul viitor. În ce oraș apare prima oară

Melbourne va fi al treilea oraş din lume, după Dallas şi Los Angeles din Statele Unite, în care va fi testat serviciul Uber Air ce va transporta pasageri cu ajutorul aeronavelor electrice.

Zborurile de test vor începe în 2020, iar operaţiunile comerciale sunt programate pentru 2023, a indicat Uber prin intermediul unui comunicat.

Ce schimbări ar aduce ORDONANŢA UBER pentru şoferi şi pentru clienţi 

Aeronavele Uber urmează să primească acreditarea Autorităţii pentru Siguranţa Aviaţiei Civile din Australia, instituţie care a indicat pentru ABC Radio Melbourne că va colabora cu compania americană de ridesharing pentru a asigura siguranţa serviciului înainte de începerea operaţiunilor.

Susan Anderson, manager general regional al Uber în Australia, Noua Zeelandă şi Asia de Nord, a declarat că implementarea serviciului este posibilă datorită abordării orientate către viitor a guvernului.