Incredibil. Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie în Voluntari

Un bărbat a schimbat un semn de circulația din orașul Voluntari pentru a interzice circulația pe stradă pe care locuiește. Acesta a montat indicatorul ”Accesul Interzis”, însă a fost identificat imediat de oamenii legii.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 20:37
Incredibil. Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie în Voluntari

Greșeala bărbatului a fost că a filmat to momentul și a urcat imaginile pe Facebook. Datorită filmării acesta a fost identificat de oamenii legii, cercetat penal și reținut.

Citește și: Lanţ uman între Curtea de Apel şi clubul Colectiv, în memoria celor 65 de victime VIDEO

Potrivit Poliției Ilfov, miercuri, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat indicatorul cu ”Accesul Interzis” peste un alt indicator cu semnificația „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă. 

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov l-au reținut pentru 24 de ore și urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.


loading...
Partenerii noștri