INCREDIBILA poveste a celor şase turişti care au supravieţuit într-o peşteră timp de o lună din cauza pandemiei de coronavirus

Mai mulți turiști au fost nevoiți să trăiască într-o peșteră din India timp de o lună, după ce au rămas fără bani, din cauza izbucnirii pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 14:32
INCREDIBILA poveste a celor şase turişti care au supravieţuit într-o peşteră timp de o lună din cauza pandemiei de coronavirus

Cei șase turiști au reușit să păstreze o sumă de bani pentru a cumpăra mâncare, iar aprovizionarea cu apă au făcut-o din fluviul Gange, scrie stirileprotv.ro.

Inițial, ei erau cazați într-un hotel într-o regiune a Indiei, în Muni Ki Reti.

Turiștii au fost găsiți de autorități, după ce localnicii au raportat prezența acestora în peșteră.

„Găteau folosindu-se de lemnele din pădure și aduceau apă din fluviul Gange, care se afla în apropierea lor. Ei au fost aduși la secția de poliție, unde au declarat că se aflau în peșteră de pe data de 24 martie, după ce au rămas fără bani și nu au mai putut sta în hotelul în care erau cazați”, a precizat un oficial.

Aceștia vor rămâne în carantină timp de două săptămâni în apropierea zonei unde au fost găsiți și niciunul nu prezintă simptome ale noului virus.

Citeşte şi: CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cum au fost surprinşi doi concurenţi la venirea în ţară