Incredibilul Balotelli: Ca să nu se rătăcească, a plătit un taxi să meargă în faţa sa

Fotbalistul echipei Manchester City, Mario Balotelli, a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa de la Manchester până la Londra, pe o distanţă de aproximativ 300 de kilometri, pentru a evita să se rătăcească.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 12:11
Incredibilul Balotelli: Ca să nu se rătăcească, a plătit un taxi să meargă în faţa sa

De când s-a transferat în Anglia, în 2010, fotablistul italian Mario Balotelli a fost protagonistul mai multor faze hilare, unele dintre ele frizând chiar ridicolul. Ziarele din Albion au dezvăluit duminică un nou episod satiric din viaţa de zi cu zi a insolitului personaj şi scriu că atunci când Balotelli este nevoit să plece cu maşina din Manchester preferă să plătească pentru ca un taxi să conducă în faţa sa.

Publicaţia Sunday Mirror scrie că, recent, Balotelli a avut o întrevedere cu agentul său, Mino Raiola, la reşedinţa din Londra a tehnicianului echipei Fulham, Martin Jol, Raiola fiind şi reprezentantul acestuia. Jol a văzut un taxi oprind în faţa casei, dar nu şi pe fotbalist coborând. Balotelli a sosit în urma taxiului, cu una din maşinile sale, un Maserati GT în valoare de 80.000 de lire sterline. Taximetristului i s-a cerut să îl aştepte pe jucător, pentru a-i deschide calea şi la întoarcerea la Manchester.

Întâmplarea a fost relatată de Mino Raiola într-un interviu pentru o revistă olandeză.

O călătorie cu taxiul de la Manchester la Londra costă 400 de lire sterline, iar Balotelli are un salariu săptămânal de 120.000 de lire sterline.