Indira Varma, actriţa din Game of Thrones, testată pozitiv cu coronavirus: „Sunt în pat şi nu este plăcut deloc”

Indira Varma, cunoscută tuturor în urma rolului său din Game of Thrones, a fost testată pozitiv cu coronavirus.

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 12:46
Indira Varma, actriţa din Game of Thrones, testată pozitiv cu coronavirus: „Sunt în pat şi nu este plăcut deloc”

Starul a dezvăluit recent că este infectată cu coronavirus. Vestea neplăcută vine la doar două zile după ce s-a aflat public că şi colegul ei din Game of Thrones, actorul Kristofer Hivju, a fost testat pozitiv cu noul virus.

Varma, cea care a jucat rolul lui Ellaria Sand în cunoscutul serial HBO Game of Thrones, a anunţat pe în mediul online prin ce trece acum: „Sunt în pat şi nu este plăcut deloc. Aveţi grijă de voi şi fiţi atenţi cu cu cei din jurul vostru!”, a scris ea. 

Citeşte şi: Olga Kurylenko se alătură vedetelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus

Kristofer Hivju, testat pozitiv cu coronavirus

Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din celebrul serial produs de HBO.

Citeşte şi: Afacerile vedetelor, la un pas de faliment din cauza coronavirusului. Pepe şi-a închis salonul

Potrivit declaraţiilor sale, prezintă doar simpome de răceală ușoară. Şi-a rugat fanii să fie foarte atenți la ceea ce fac și mai ales, unde se expun, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, care și-a pus amprenta considerabil și în lumea filmului.

„Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre. Sunt oameni care prezintă un risc mai ridicat, pentru că acest virus ar putea fi devastator, deci vă rog să fiți foarte atenți: spălați-vă pe mâini, păstrați o distanță de 1,5 metri unii de alții,stați în carantină, a scris Kristofer Hivju.

Colegii, prietenii, dar și fanii s-au înghesuit să îi trimită mesaje de susținere. ”Fă-te bine repede, prietene!”, a scris Liam Cunningham, o altă vedetă din ”Game Of Thrones”.