Inedita poveste a fetiţei OARBE care şi-a SALVAT prietena de la o MOARTE dureroasă

O fetiţă de doar zece ani din America şi-a salvat de la moarte cea mai bună prietenă, după ce aceasta a fost atacată de un raton turbat. Cu toate că era oarbă, tânăra a folosit băţul pe care îl avea în mână pentru a lovi animalul, în timp ce bestia muşca copilul fără apărare.

28 iun. 2013, 08:03

Piper Rolfe, o fată în vârstă de 10 ani din Vermont, declarată oarbă, s-a luptat cu un raton turbat pentru a-şi salva cea mai bună prietenă de la moarte. Fetele au fost atacate de raton în timp ce se plimbau prin pădure, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Povestea fetiţei desfigurate de un raton: „Am un nas. La început, arăta ca un cioc de curcan” FOTO

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în momentul în care Irie Campbell, o minoră de 11 ani, se juca cu alţi copii printre copaci, în timp ce un racon bolnav de rabie a atacat-o. Cu toate că restul tinerilor au început să ţipe, Piper, fetiţa cu dizabilităţi, a sărit în ajutorul prietenei.

Nu am vrut ca Irie să fie rănită. Deja aveam un băţ în mână. Chiar nu ştiu la ce m-am gândit. Am vrut doar să îl dau jos de pe Irie„, a povestit eroina.

Fetiţa a fost muşcată de deget şi de picior, dar a ajuns la timp la spital, pentru a primi vaccinul salvator. Cu toate că animalul nu a fost prins, copii au avut noroc că au scăpat cu viaţă, după ce în zonă au existat peste 27 de cazuri de rabie în ultimele luni, din cauza atacului animalelor sălbatice.

Citeşte şi Înduioşător: Cum a salvat o misterioasă femeie FĂRĂ un BRAŢ o fetiţă de la ÎNEC, chiar de ziua ei

Când m-a auzit ţipând, Piper m-a întrebat ce se întâmplă. Am spus că este un raton aşa că ea a luat un băţ şi a început să îl lovească, lucru care m-a ajutat enorm. Este o prietenă bună„, a declarat victima ratonului turbat.