Inelele mistice din palme. Ce reprezintă şi ce spun despre tine

Toată lumea a auzit de linia vieții sau de linia inimii din palme. Dar despre inelele mistice care se află la baza degetelor se știe mai puțin. Chiromanția este o artă complicată și plină de mistere, dar câteva dintre ele au devenit accesibile. La baza degetelor, numai la unele persoane, pot apărea o serie de linii curbe numite de chiromanți inelele mistice ale destinului. Sunt trei la număr, fiecare este legat de un astru ceresc și fiecare are o semnificație aparte.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 12:36
Inelele mistice din palme. Ce reprezintă şi ce spun despre tine

Inelele mistice din palme – inelul lui Jupiter

Este o linie curbă, plină sau întreruptă, aflată la baza degetului arătător. Persoanele care au acest inel, foarte puține la număr, posedă calități de lider, au o voință puternică și ajung adesea în posturi de conducere. Sunt oameni înțelepți, care își câștigă în timp respectul celorlalți, sunt toleranți și chibzuiți, ajung să conducă grupuri mari de oameni sau inițiază legi în folosul comunității. Pot fi deopotrivă profesori, cercetători, politicieni sau avocați.

Citeşte şi  Numără-ţi liniile de la încheietură. Câte ai? Vezi ce înseamnă

Inelul lui Saturn

Cel de al doilea dintre inelele mistice se află la baza degetului mijlociu și este o linie curbă care pleacă de obicei de sub degetul arătător și înconjoară baza celui de al doilea deget. Este mult mai rar decât inelul lui Jupiter, dar cu atât mai misterios.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro