ÎNFIORĂTOR. Fetiţă de un an, salvată dintr-un accident de o voce de DINCOLO de moarte. Ce au auzit salvatorii

O fetiţă de un an şi jumătate a scăpat cu viaţă dintr-un teribil accident rutier în care mama ei şi-a pierdut viaţa, după ce poliţiştii care au intervenit la faţa locului au auzit o voce care striga după ajutor. Înfiorător este că micuţa nu putea vorbi, fiind în comă, iar mama ei era deja moartă de mai multe ore în momentul în care salvatorii au auzit strigătul de ajutor, ceea ce dă naştere unei ipoteze cel puţin bizare.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 13:17
ÎNFIORĂTOR. Fetiţă de un an, salvată dintr-un accident de o voce de DINCOLO de moarte. Ce au auzit salvatorii

Lily Groesbeck a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce maşina condusă de mama ei a sărit de pe un pod şi a căzut într-un râu. Şoferiţa a murit pe loc, din cauza rănilor suferite, însă fetiţa era prinsă cu centura în scaunul pentru copii şi astfel nu a luat contact cu apa, caz în care s-ar fi înecat. Bizar este că epava maşinii a stat în apă timp de 14 ore, până când a fost găsită de un pescar, care a alertat autorităţile.

La sosirea la locul accidentului, salvatorii au văzut o femeie pe locul şoferului şi au auzit o voce care striga după ajutor: „Ajutaţi-mă, suntem aici”, a spus vocea, pe care toţi poliţiştii şi pompierii prezenţi la faţa locului spun că au auzit-o „clar ca lumina zilei”.

Ciudat este însă că s-a putut stabili cu uşurinţă că femeia, Jennifer Groesbeck, murise de ore bune, la scurt timp după accident, iar în maşină nu mai era nimeni, astfel că nimeni nu îşi explică de unde s-a auzit vocea care striga după ajutor.

 

Accidentul s-a petrecut în statul Utah, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când Lynn Jennifer Groesbeck se întorcea cu micuţa Lily de la părinţi. Maşina a sărit de pe un pod şi a căzut în râu, cu susul în jos, unde a rămas pentru 14 ore, până când a fost găsită de un pescar care a sunat la 911. Când Lily a fost găsită de salvatori, era prinsă în scaunul pentru copii, cu capul în jos, în stare critic. Ochii ei reacţionau încă la stimuli, iar paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, iar micuţa Lily a fost readusă la viaţă şi transportată la spital, unde a fost stabilizată, iar acum se simte deja mai bine, iar bunicii abia aşteaptă să o ia acasă, mai ales că micuţa nu pare afectată de ce i s-a întâmplat, comportându-se ca un copil normal.

Dar salvatorii care au intervenit pentru a o scoate din maşină încă nu îşi explică de unde a venit voce”a care le-a cerut ajutorul. „Două nopţi nu am închis un ochi încercând să înţeleg ce s-a întâmplat. Tot ce ştiu este că s-a auzit o voce. Am auzit-o toţi”, a spus unul dintre salvatori, explicând că acea voce i-a motivat pe el şi pe colegii săi.