Înfiorător: Trei câini au sfâşiat un bărbat până când i s-au văzut organele abdominale

Un australian care ieşise să facă jogging într-o suburbie din Sydney a fost atacat de trei câini de luptă care l-au muşcat atât de rău, încât a ajuns să i se vadă organele abdominale.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 19:35

Rob Nelson, un australian de 49 de ani care ieşise să facă jogging în Sydney a fost atacat brusc de trei câini din rasa Staffordshire Terrier american. Bestiile l-au muşcat şi l-au târât de pe trotuar în stradă, unde s-au repezit şi mai înverşunaţi la el, muşcându-l de unde apucau, în timp ce bărbatul striga după ajutor.

Bestiile l-au muşcat atât de rău, încât bărbatului i se vedeau organele interne din abdomen. Nelson a fost operat la un spital din Sydney. Doi dintre cei trei câini erau masculi, al treilea fiind femelă.

Atacul câinilor a durat aproximativ 5 minute, până când i-au sărit în ajutor doi bărbaţi, unul dintre ei fiind un prieten de-al său, Colin McEwen, de 54 de ani. Unul a lovit câinii cu un ciocan, iar celălat cu o stropitoare de grădină, scrie Daily Mail. 

Pentru moment, câinii s-au îndepărtat, dar apoi s-au întors cu aceeaşi ferocitate şi l-au muşcat de mână pe McEwen, prietenul lui Thompson, care îi lovise cu stropitoarea. În atacul câinilor, Nelson a fost muşcat şi de umăr şi braţ până când animalele îi sfâşiaseră nu numai carnea, ci şi tendoanele, după cum a povestit McEwen.

Paramedicul John Brotherhead care a venit cu salvarea să îi acorde îngrijiri medicale lui nelson a spus că asemenea răni nu văzuse „niciodată în 27 de ani” de carieră. „L-a salvat probabil statura lui înaltă. Un copil sau o persoană tânără nu ar fi avut nicio şansă să scape cu viaţă dintr-un asemenea atac. Putea să-i fie fatal”, a spus el.

Până şi poliţiştii care au venit la locul atacului s-au temut de câini şi au folosit aparatul cu şocuri electrice pentru a-i imobiliza. Animalele urmează să fie eutanasiate. Proprietarul câinilor şi-a dat consimţământul pentru eutanasierea animalelor. El urmează să fie dat în judecată de victimă pentru că şi-a lăsat animalele nesupravegheate.