Înfiorător! Un tată şi-a omorât băiatul băgându-l la maşina de spălat

Vă amintiţi de pedepsele copilăriei? Vi se păreau adevărate corvoade? V-au şocat măsurile de-a dreptul inumane pe care unii părinţi le-au luat împotriva prostiilor mai mari sau mai mici ale odraslelor? N-aţi văzut nimic! Până acum.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 17:08
Înfiorător! Un tată şi-a omorât băiatul băgându-l la maşina de spălat

Un francez de 33 de ani şi-a omorât copilul de trei ani dintr-o prostie care poate fi catalogată cu uşurinţă fără margini. Dorind să-i arate fiului că a greşit când a aruncat la toaletă desenul unui coleg de grădiniţă, bărbatul, Christophe Champenois, şi-a dezbrăcat băieţelul în pielea goală şi l-a băgat în cuva maşinii de spălat.

Nu era prima oară, copilul mai stătuse în câteva rânduri cu orele în maşină. Numai că de data asta a primit o pedeapsă la care nici el nu se aştepta, deoarece tatăl său a pornit maşina, pe programul de spălare la rece. A lăsat-o să meargă doar câteva minute, suficient însă pentru ca băieţelul să sufere răni la cap care i-au fost fatale, potrivit raportului poliţiei.

Şi mai tragic este că mama copilului, Charlene (25 de ani), şi-a găsit copilul în maşina de spălat şi nu a făcut nimic pentru a-l preda pe tatăl criminal. A fugit după ajutor la o vecină, căreia i-a povestit că băiatul, Bastien, căzuse pe scări, se lovise rău la cap şi murise. „L-am ridicat, era foarte moale, i-am simţit inima bătând încă o dată şi apoi a murit”, i-a spus mama vecinei.

Aceasta a aflat însă îngrozitorul adevăr de la sora lui Bastien, Maud (5 ani), şi a chemat poliţia. Bărbatul este anchetat pentru uciderea fiului său, iar soţia sa, care mai are încă cinci copii, este acuzată că nu a împiedicat comiterea unei crime şi că nu a acordat ajutor unei persoane aflate în pericol. Ambii au fost arestaţi, iar cei şase copii supravieţuitori au fost plasaţi în custodia autorităţilor.