Înfiorător, unul dintre cei mai mari satanişti ai lumii a murit chiar de ziua lui. Preşedintele asociaţiei „Copiii Satanei” a făcut infarct

Marco Dimitri, preşedintele asociaţiei "Copiii Satanei", a murit subit, sâmbătă 13 februarie, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 58 de ani. Acesta a fost răpus de un infarct.

14 feb. 2021, 15:07
Înfiorător, unul dintre cei mai mari satanişti ai lumii a murit chiar de ziua lui. Preşedintele asociaţiei „Copiii Satanei” a făcut infarct

Născut la Bologna, Marco Dimitri a rămas orfan la vârsta de 14 ani. A trăit mult timp pe străzi, iar interesul pentru cultura satanistă i-a încolţit în timp ce se afla în armată. În 1982 a devenit președinte al organizației „Bambini di Satana”, un grup peste 1.000 de satanişti.

Marco Dimitri a devenit cunoscut la nivelul întregii Italii după ce a participat la diverse talk-show-uri și alte emisiuni în care a exprimat critici dure împotriva culturii catolice oficiale. De asemenea, a acordat interviuri considerate scandaloase în mai multe ziare, inclusiv Famiglia Cristiana. A fost anchetat în mai multe rânduri și închis pentru 14 luni, însă și-a menținut inocența și a fost exonerat, după cum transmite TGcom24.

Dimitri și opiniile sale au fost dezbătute pe CNN, BBC, în Australia şi Japonia, iar BBC l-a etichetat drept „cel mai faimos satanist din Europa”.

Citeşte şi Cristian Tudor Popescu, amendat cu 5.000 de lei de CNCD. Instituția l-a sancționat pentru editorialul ”Satana în sutană”

Dimitri a infirmat orice apreciere conform căreia grupul său este închinat diavolului, deoarece „cultul Diavolului este cultul răului – iar pentru noi binele și răul sunt subiective şi proprii fiecărui individ”. El afirmă în schimb că Satana nu se referă la închinarea la rău, ci este mai degrabă un simbol al faptului că ești un adversar care se opune unui sistem represiv. Biserica este „represivă și forțează omul să stea în genunchi, cu legi care nu au fost create de Hristos, ci de om, pentru a-l îmbogăți”.

În 2007, Vaticanul acuza însă că valorile lui Dimitri sunt „banii, orgasmul, muzica, lesbianismul şi trădarea”. Ritualurile oculte ale miscarii se desfăşurau în camere de hotel şi în apartamente drapate cu cortine negre, cranii şi însemne diabolice.

Citeşte şi Gigi Becali îşi anunţă revenirea în forţă în politică. „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”