Influenceriță de 23 de ani, găsită moartă într-un șanț din Mexic, după trei săptămâni de căutări. Alte șase cadavre au fost descoperite în același loc

O influenceriță în vârstă de 23 de ani din Mexic a fost găsită moartă într-un șanț, după ce a fost dată dispărută timp de 3 săptămâni.

19 mai 2023, 23:29
Influenceriță de 23 de ani, găsită moartă într-un șanț din Mexic, după trei săptămâni de căutări. Alte șase cadavre au fost descoperite în același loc

Influenceriță din Mexic, care a dispărut timp de trei săptămâni, a fost găsită moartă într-un șanț de pe marginea drumului, alături de alte șase cadavre.

Tania Araceli Guzman Navarro, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită fără viață, în Puruandiro, în urma unei percheziții ample a poliției. Locul se află în statul Michoacán, din sud-vestul țării, una dintre cele mai violente regiuni din Mexic, unde au fost înregistrate aproape 2.500 de crime numai în 2022.

Citește și: O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist, după ce a fost prinsă băută la volan. Cazul este aproape identic cu cel al Anei Morodan

Polițiștii au descoperit-o pe influenceriță și celelalte cadavre după ce localnicii au remarcat un miros neobișnuit și puternic în zonă, potrivit The Sun.

Rămășițele umane erau într-o stare de descompunere avansată, așa că a fost nevoie de cinci zile pentru a se stabili identitatea persoanelor decedate. Familia a raportat dispariția Taniei pe data de 21 aprilie. Aceștia au spus că a fost văzută ultima oară plimbându-se prin orașul ei natal în jurul orei 20.45, în seara dispariției.

Citește și: O tânără influenceriţă a pierdut lupta cu o boală grea la doar 30 de ani. Coşmarul pentru Patricia a pornit de la o aluniţă

Polițiștii nu au confirmat dacă există vreo legătură între cele 7 cadavre, o anchetă fiind în desfășurare. Mexicul a fost deja martor la o serie de crime cu sânge rece anul acesta. Doi turiști au fost uciși în atacuri brutale separate într-o destinație populară de vacanță cu mai puțin de o săptămână în urmă. În aprilie, 7 persoane, inclusiv un copil, au fost ucise după ce nişte bărbați înarmați au luat cu asalt o stațiune.