O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist, după ce a fost prinsă băută la volan. Cazul este aproape identic cu cel al Anei Morodan

O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist, după ce a fost prinsă băută la volan. Este vorba despre „Regina Bee” din Marea Britanie, care și-a transmis în direct arestarea. A făcut un scandal monstru în plină stradă.

11 mai 2023, 12:31
O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist, după ce a fost prinsă băută la volan. Cazul este aproape identic cu cel al Anei Morodan
O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist

O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist. Priya Sahi, cunoscută sub numele de Queen Bee („Regina Bee”), a fost găsită în stare de ebrietate în Audi-ul ei parcat în fața unuia dintre magazinele supermarketului din Swindon, în octombrie anul trecut.

Queen Bee are sute de mii de urmăritori și milioane de like-uri pe populara platformă de socializare TikTok, unde este faimoasă pentru că își împărtășește opiniile, uneori controversate.

O celebră influenceriţă a abuzat un poliţist

Influenserița, în vârstă de 29 de ani, a fost scoasă din mașină și încătușată în timp ce striga: „Nu am cheile în contact, nu am cheile în contact. Am voie să parchez și să beau. Nu conduc, așa că de ce mă arestați?”. Livestream-ul ei de pe TikTok a transmis întreaga arestare și a atras atenția a 100.000 dintre urmăritorii ei.

Înregistrarea video o arată pe Sahi spunându-i polițistului Marcin Kozak, de origine poloneză, că nu l-a înțeles. „Învață engleza, tu europeanule, orice ai fi”, se aude în înregistrare.

Citeşte şi: Șoc în showbiz-ul românesc! Ana Morodan s-a internat la psihiatrie: „Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine”

Ce pedeapsă a primit Regina Bee

Vedeta TikTok a pledat vinovată la acuzația de infracțiune rasială agravată în temeiul Secțiunii 4A a Legii privind ordinea publică. Procurorul a amintit că Regina Bee  are o condamnare anterioară pentru agresiune cu circumstanțe rasiale agravate, care datează din 2015.

Într-o declarație, polițistul Kozak a declarat că, în urma ironiilor continue ale lui Sahi cu privire la naționalitatea sa și la accentul său, el „nici măcar nu se simțea om în acel moment”. El a adăugat: „Sunt un ofițer în activitate și cetățean polonez. A fost nevoie de multă muncă și curaj pentru a deveni ofițer de poliție, a trebuit să dovedesc că vorbesc suficient de bine engleza și să trec testele; lucrez exact după aceleași criterii ca și colegii mei britanici. Și aproape în fiecare zi sunt supus unui fel de comentariu depreciativ din cauza filmării”.

Sahi a fost condamnată pentru că a refuzat verificarea alcoolemiei. Ea a apărut în instanță a doua zi, după ce a fost arestată preventiv peste noapte.

-un incident complet diferit, ea a fost arestată sub suspiciunea de conducere sub influența alcoolului, dar, din nou, a refuzat să sufle în alcooltest. Ulterior, ea a recunoscut acuzația. Drept urmare, Sahi execută în prezent două interdicții de conducere concomitente și a acumulat amenzi în valoare de sute de lire sterline, scrie Daily Mail.