Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet că are operaţii estetice

O influenceriţă a fost găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet că care operaţii estetice. Kristina Djukic, în vârstă de 21 de ani, era urmărită de peste 700.000 de oameni pe YouTube şi de aproape 500.000 pe Instagram.

12 dec. 2021, 09:54

Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet. Tânăra din Serbia a fost acuzată de unii dintre cei care îi urmăreau postările că are operaţii estetice, lucru pe care l-a negat de fiecare dată.

Citeşte şi: O influenceriţă de 22 de ani a murit în accident: „Viaţa e scurtă, să fim nebuni – eu, tu, Dumnezeu şi drumul!”

Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet

Kika, aşa cum era ea cunoscută în mediul online, a îndurat ani de zile acuzaţiile de la fani, bullyingul online şi mesajele de la trolli. În urmă cu câteva zile, a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din Belgrad.

Potrivit anchetatorilor, nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul tinerei şi nici semne care să susţină ipoteza unei crime sau a unui accident, scrie Daily Mail.

Moartea tei a fost anunţată de mama sa, printr-un mesaj scurt pe Instagram: „Este un moment foarte greu pentru noi toţi şi tot ce putem face este să îi păstrăm amintirea vie. Te iubim Kika şi ne lipseşti mai mult decât orice„.

Într-un clip video recent, Kika a spus, printre altele, că simte că nimic din ceea ce face nu este suficient de bun pentru oameni. De asemenea, a mai explicat, în acelaşi video, că a fost şi este în continuare victima bullyingulu.

Kika va fi înmormântată marţi, 14 decembrie 2021, în cel mai mare cimitir din Belgrad.