O influenceriţă de 22 de ani a murit în accident: „Viaţa e scurtă, să fim nebuni – eu, tu, Dumnezeu şi drumul!”

Julia Hennessy Cayuela, o studentă braziliană implicată în modelling, a murit într-un accident rutier. Fanii săi suspectează că și-ar fi prevăzut sfârșitul, relatează mai multe publicații.

22 iul. 2021, 10:45
O influenceriţă de 22 de ani a murit în accident: „Viaţa e scurtă, să fim nebuni – eu, tu, Dumnezeu şi drumul!”

Júlia Hennessy Cayuela, o influenceriţă de 22 de ani din Brazilia, care era urmărită de peste 330.000 de persoane pe Instagram, a murit într-un grav accident, în apropiere de São Paulo. Tânăra se afla într-o plimbare cu motocicleta cu soţul ei, Daniel Cayuela.

Cayuela, în vârstă de 22 de ani, a cunoscut celebritatea în mediul online cu poveștile despre excursiile motorizate pe două roți alături de soțul său.

Doi îndrăgostiți au sfârșit tragic, înecați în râul Lăpuș
”Viaţa e scurtă, să fim nebuni – eu, tu, Dumnezeu şi drumul! Visele tale sunt şi ale mele”, este mesajul postat de Júlia, chiar înainte de tragedie. În urma impactului devastator, tânăra a suferit răni grave şi a fost transportată pe calea aerului până la cel mai apropiat spital, însă medicii n-au putut să o stabilizeze. Imediat după internare, a făcut infarct şi a murit. Partenerul ei de viaţă, cu care era căsătorită de patru ani, a fost la rândul lui grav rănit şi se află în acest moment la terapie intensivă, informează New York Post.

”Din fraza pe care a pus-o la fotografie, pare că ştia că va muri. În unele înregistrări Júlia, o influenceriţă de 22 de ani, chiar a spus că bătea vântul pe drumurile pe care mergeau şi devenea ameţită din cauza curbelor. În anumite momente se poate vedea că era multă ceaţă”, a fost de părere un fan de-al ei.

Poliţia federală a declarat, pentru presa locală din Brazilia, că cei doi s-au izbit cu motocicleta de un camion ce traversa un drum din São José dos Pinhais.

Tragedie în munții Făgăraș. O turistă de 67 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator. A fost chemat și elicopterul în ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic.