Informația momentului despre Shakira. Jurnaliștii spanioli spun că artista s-a întâlnit în secret cu Rafael Nadal

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit oficial, la începutul lunii iunie, după 12 ani de relație.

29 aug. 2022, 16:41
Informația momentului despre Shakira. Jurnaliștii spanioli spun că artista s-a întâlnit în secret cu Rafael Nadal

Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) au decis să meargă pe drumuri separate, spre uimirea tuturor cunoscuților. La scurt timp după depărțire, Pique a început să se afișeze public cu noua lui iubită, Clara Chia Marti, o studentă la PR de 23 de ani, despre care nu se știe exact dacă a început relația cu acesta înainte sau după despărțirea de Shakira.

Apariția fotografiilor cu aceștia a venit ca un adevărat șoc pentru Shakira. A fost devastată de trădarea tatălui celor doi copii ai săi. Acum, însă, ar fi depășit momentul cel mai greu și ar vrea să-și refacă viața.

Recent a apărut și o informație care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Jurnaliștii de la Tennis World USA, care citează presa din Spania, spun că Shakira, înainte de a începe relația cu Pique, s-a întâlnit în secret cu Rafael Nadal.

„Șoc din Spania: Rafael Nadal s-a întâlnit, în secret, cu Shakira”, titrează sursa citată.

„Din Spania vine o dezvăluire care este o adevărată lovitură: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă. Conform lui Jordi Martin, un celebru jurnalist spaniol, cântăreața și jucătorul de tenis și-au început relația clandestină în 2009, când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei ‘Gypsy’.

Jurnalistul a explicat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă intensă înainte ca videoclipul să fie filmat. La acea vreme, se zvonea că Shakira se întâlnește cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol. Pe de altă parte, situația era mult mai dificilă pentru Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello, pe care o cunoscuse încă din 2005.

Informațiile venite din Spania sunt incredibile și vin într-un moment nepotrivit pentru Rafael Nadal, care încearcă să se concentreze pe US Open. Câștigător la primele două turnee de Grand Slam ale anului, Nadal caută să cucerească cel de-al 23-lea său titlu major.”, mai scriu cei de la Tennis World USA.

Citește și Shakira riscă să ajungă după gratii. Parchetul spaniol cere peste opt ani de închisoare

Citește și Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Când s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Pique