INFORMAŢII EXCLUSIVE despre Gheorghe Dincă! Proceduri speciale pentru criminal, în închisoare

Informaţii în exclusivitate despre Gheorghe Dincă. Acesta se află într-un salon din Spitalul Penitenciarului Jilava şi este păzit în permanenţă. Medicii i-au făcut mai multe controale şi este pregătit pentru expertiza psihiatrică.

02 oct. 2019, 14:59

Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul Poliţiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale. Potrivit unor surse România TV, medicii îi fac lui Dincă un set complex de analize, pentru că urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

În acest moment, criminalul se află într-un salon, alături de mai mulţi deţinuţi, dar sunt păziţi cu toţii în mod continuu, mai ales, în condiţiile în care Dincă a dat de înţeles oamenilor legii că ar vrea să îşi pună capăt zilelor. Potrivit România TV, criminalului i-a fost alocată o pază sporită, fiind monitorizat în permanenţă.

Citeşte şi: Alertă în arest! Gheorghe Dincă este păzit să nu se sinucidă. Criminalul refuză orice contact cu familia

De altfel, Gheorghe Dincă duce viaţa unui deţinut normal. Astăzi, criminalul a primit la micul dejun ceai cu paine şi gem, ia r la prânz tocăniţă de cartofi.

Citeşte şi: Surpriza zilei în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost mutat din arest la Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.
Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.