Surpriza zilei în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost mutat din arest la Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Dincă a fost transferat marţi din arestul Poliţiei Capitalei la Spitalul penitenciar Jilava, transmite România TV.

01 oct. 2019, 11:11

Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale. În cursul zilei de luni, a apărut în spațiul public informația conform căreia criminalul de la Caracal ar avea tendințe sinucigașe și le-a cerut anchetatorilor să rămână singur în celulă.

Surse judiciare au precizat, pentru România TV, că este vorba despre efectuarea expertizei psihiatrice, dar data la care aceasta va fi efectuată nu a fost încă stabilită.

Citeşte şi Avocatul familiei Alexandrei, dezvăluiri senzaţionale: Fetele sunt vii, în Italia. Dincă lucra pentru două reţele, una albaneză VIDEO

Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Citeşte şi Înregistrare bombă cu una dintre victimele sechestrate şi violate de Dincă. „A venit cu un cuţit lângă mine” VIDEO

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.
Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.


loading...