Informații explozive: cum a ajuns Dan Diaconescu pe mâinile procurorilor, de fapt

Cum a ajuns Dan Diaconescu în atenția procurorilor, în cazul de relații intime cu adolescente minore? Noi detalii au ieșit la suprafață. 

03 mai 2023, 12:14
Informații explozive: cum a ajuns Dan Diaconescu pe mâinile procurorilor, de fapt
Câţi bani plătea Dan Diaconescu pentru relaţii intime cu minore. Fostul patron de la OTV, filmat în ipostaze compromiţâătoare şi şantajat

O nouă ipoteză care a apărut în spațiul public ar putea schimba cursul anchetei. Totul a plecat de la furtul unui telefon. Astfel, procurorii au intrat pe fir și au pornit ancheta ce-l viza pe fostul realizator TV, scrie Realitatea.

O minoră din Constanța a convenit cu niște prieteni să simuleze săvârșirea unei infracțiuni, prin care să își însușească pe nedrept telefonul mobil al unei alte prietene, minoră și ea.

Când telefonul a fost descoperit, anchetatorii au descoperit în el clipurile video și niște conversații cu victimele din dosarul jurnalistului.

 

Cum a fost șantajat Dan Diaconescu

 

Fata care a pus la cale furtul telefonului a fost trimisă în judecată pentru furt calificat, alături de alți 3 complici care au jucat rolul hoților.

Dan Diaconescu ar fi fost filmat când era cu una dintre adolescente. Camera era montată într-o jucărie de pluș, iar patru persoane spionau, din camera alăturată. După ce realizatorul TV a primit imaginile compromițătoare, un bărbat care s-a dat drept procuror, a venit și i-a dat bani celui care îl șantaja pe realizatorul TV, arată anchetatorii în documentele din dosar.

În opinia lui Victor Ciutacu, Dan Diaconescu este o victimă a „sistemului”.