Informații noi despre accidentul din București care a șocat o țară întreagă! Mărturiile pasagerilor din autocarul groazei

Accident tragic în București! Un autocar cu 48 de cetățeni greci s-a izbit de limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii. Un om a murit și alți 22 au fost răniți în tragicul accident. O pasageră susține că șoferul autocarului ar fi condus 16 ore fără pauză.

23 dec. 2022, 20:25

Un accident grav a avut loc vineri, în Pasajul Unirii din București.Un autocar cu 47 de turiști greci a fost  strivit de limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj.

În urma impactului devastator, un om a murit, iar alți 22 au fost răniți și transportați la spitalele din Capitală.

Citiți și: Grav accident rutier în Pasajul Unirii. Un autocar s-a izbit de limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj. UPDATE: O persoană a decedat, o alta este în stare critică

O pasageră din autocar spune că șoferul a condus 16 ore fără pauză

Majoritatea pasagerilor din autocar sunt încă sub stare de șoc și au refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii români.

Cei care au acceptat să vorbească fără să fie filmați spun că sunt nemulțumiți de modul în care a fost desfășurată această călătorie, că autocarul avea un singur șofer, care a condus din Grecia până în România și că, probabil, din cauza oboselii a produs acest accident, potrivit digi24.ro

Potrivit presei din Grecia, autocarul plecase din Volos și a mers 900 de kilometri.

Cei 47 de turiști greci se aflau în România pentru vacanța de Crăciun și ar fi plătit 165 de euro pentru a-și petrece vacanța la noi în țară. Grecii își doreau să călătorească și în Transilvania.

Cei care nu au fost răniți au ajuns la hotelul unde urma să fie cazați. Oamenii au fost duși apoi cu un microbuz al Pompierilor să-și recupereze bagajele, care au rămas în autocar după accident. Mâine ar urma să vină un alt autocar din Grecia care să-i ducă pe oameni înapoi acasă.

De asemenea, o echipă a Ambasadei Greciei la București s-a deplasat imediat la locul tragediei dar și la spitalele unde sunt tratați cetățenii greci.

Bărbatul care a murit în accident are în jur de 40-50 de ani și a decedat în drum spre spital. O altă femeie de 30 de ani este intubată şi se află în stare critică la Spitalul Floreasca. Restul pacientilor sunt în stare stabilă.

Accidentul a avut loc pe sensul dinspre Tineretului către Unirii.

Citiți și: Accident în Pasajul Unirii din București. Şoferii implicaţi vor fi acuzaţi de distrugere