Informaţii noi în cazul ambulanţei furate, la Vaslui

Ancheta în cazul ambulanţei furate, la Vaslui, scoate la iveală noi informaţii. Poliţiştii au reuşit să afle că accidentul s-a produs la doar 15 minute după ce ambulanţa a fost furată de cei doi tineri. Tânărul care s-a aflat la volan nu consumase alcool, dar anchetatorii bănuiesc că ar fi luat substanţe interzise. Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, iar unul dintre tineri a murit în urma impactului.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 07:35
Informaţii noi în cazul ambulanţei furate, la Vaslui

Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare. Tânărul de 18 ani care a condus ambulanţa şi care a supravieţuit teribilului accident se află internat la spitalul din Bârlad şi este în stare de şoc. Poliţiştii nu l-au putut audia, tânărul refuzând orice colaborare cu oamenii legii.

Din filmuleţul pe care tinerii l-au realizat reiese foarte clar cum băiatul de 21 de ani care şi-a pierdut viaţa în accident l-a instigat permanent pe cel de 18 ani să apese acceleraţia şi să conducă cu viteză.

Tot din înregistrare se vede cum tinerii se întreabă ironic câţi ani vor primi pentru faptul că au furat o ambulanţă.

Pe numele tânărului, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui a făcut o plângere penală pentru furt şi distrugere. De asemenea, şefii instituţiei au deschis o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca ambulanţa să fie furată chiar de sub nasul cadrelor medicale şi dacă şoferul Salvării ar putea fi acuzat de neglijenţă în serviciu.