INFOTRAFIC. Situaţia drumurilor din ţară. Lista trenurilor anulate de CFR Călători

Infotrafic anunţă că nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea de sud a ţării.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 05:53

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române precizează că nu există drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara. Drept urmare, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă, să circule cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile maşinii, să utilizeze în special frâna de motor, să nu efectueze depăşiri riscante, să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să adopte continuu o conduită preventivă la volan.

În continuare, din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, se circulă îngreunat în: judeţul Bacău, pe DN12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, în judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri, în judeţul Vâlcea, pe DN64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134 şi pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita şi Vrancea.

Drumuri cu restricții de tonaj nu sunt anunţate.

În final vă informăm că, din cauza vântului puternic, începând din această dimineaţă, de la ora 05:00, a fost închisă bara Sulina.

În contextul condițiilor meteo nefavorabile (chiciură la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructură și a materialului rulant), precum și urmare a interzicerii circulației cu locomotive electrice, CFR Călători menține măsura anulării trenurilor în zonele afectate.

Măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă și menținerea legăturilor feroviare între localitățile mari.

Lista trenurilor CFR Călători anulate pentru data de 20 martie 2018