Infracţiuni în lanţ comise de un argeşean: a furat o maşină, a alimentat cu benzină fără să plătească, a furat plăcuţe de înmatriculare

Un tânăr din Argeş care a plecat dintr-o benzinărie fără să plătească după ce a alimentat, în timp ce un angajat încerca disperat să-l oprească, a ajuns vineri în arest preventiv, iar oamenii legii au descoperit că infracţiunea nu era singura comisă, ci a fost precedată şi urmată de altele, relatează Adevărul.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 16:18
Infracţiuni în lanţ comise de un argeşean: a furat o maşină, a alimentat cu benzină fără să plătească, a furat plăcuţe de înmatriculare

Poliţiştii de investigaţii criminale argeşeni au continuat activităţile de cercetare penală, care au avut drept rezultat reţinerea unui bărbat de 25 de ani, din Căldăraru.

„În continuarea activităţilor defăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, furt şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, în care la 29 iulie a.c., a fost reţinut un bărbat de 25 de ani, din Căldăraru, acesta a fost prezentat în faţa instanţei, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.”, precizează IPJ Argeş.”, precizează IPJ Argeş.

În ziua de 24 iulie, cel în cauză a alimentat combustibil de la o benzinărie de pe raza comunei Bascov, plecând fără să achite.

„În această împrejurare, un angajat al staţiei peco ar fi încercat să îl împiedice să plece, agăţându-se de un element de caroserie. Ulterior, cel în cauză ar fi sustras plăcuţele de înmatriculare de pe un alt autovehicul, pe care le-a montat pe autoturismul utilizat la comiterea primei fapte, l-ar fi condus pe raza municipiului Piteşti, iar ulterior l-a abandonat”, mai precizează IPJ Argeş.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi-au însuţit propunerile poliţiştilor şi î cazul a unui tânăr de 21 de ani, din Ştefăneşti şi l-au prezentat pe cel în cauză în faţa instanţei, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Scene şocante în sectorul 3 din Capitală. Un bărbat dezbrăcat a căzut de la balcon