ING Bank închide sucursala din Piaţa Romană

ING Bank a anunțat că ING Office din Bulevardul Magheru nr. 32-36 București, situat lângă stația de metrou Piața Romană, va fi închis din data de 7 mai.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 16:38
ING Bank închide sucursala din Piaţa Romană

Începând cu această dată, portofoliul clienților va fi administrat de către ING Office de pe bulevardul Bălcescu sau din Piața Victoriei. 

Citește și: Ministrul Muncii: „Statul ar putea suporta o parte din costul cu salariile pentru companiile afectate de epidemie”

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară olandeză care oferă servicii bancare și de management al activelor pentru clienți individuali, companii și instituții din peste 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia. 

ING amână cu două luni plata ratelor

Banca ING a decis să amâne două luni plata ratelor clienților persoane fizice care sunt afectați de pandamia de coronavirus și care au solicitat în mod direct măsuri de sprijin, conform comunciatului transmis marți de reprezentanții ING Bank.

Durata creditului va fi extinsă în concordanță, pentru a păstra același nivel pentru ratele lunare, au adăugat reprezentanții băncii.

”Pentru clienții persoane fizice care resimt un impact direct și de durată prin circumstanțe ca pierderea locului de muncă sau probleme grave de sănătate, vom proceda ca întotdeauna în astfel de situații, cu grijă și responsabilitate, încercând să găsim pentru fiecare caz în parte soluția potrivita reeșalonării creditului”, se mai arată în comunicat.

De asemenea, pentru IMM-uri și micro-companii se va înlesni aprobarea reînnoirii pe 3 luni a facilităților de finanțare a capitalului circulant, fără a fi nevoie să se prezinte la bancă. Măsura se va aplica clienților cu scadență la facilitățile de credit în următoare 3 luni și care nu se află deja în proces de remediere sau de restructurare a creditelor existente.