ÎNGHIŢIŢI DE APE. Doi tineri s-au înecat într-un lac după ce s-au aventurat cu barca în larg VIDEO

Doi tineri care se aflau la un picnic împreună cu familiile lor s-au înecat într-un lac din Suceava după ce s-au aventurat cu o barcă în larg. Trupurile celor doi încă nu au fost găsite. La Constanţa, angajatul unui hotel s-a răsturnat cu ski-jetul în lacul Siutghiol şi a dispărut în adâncuri.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 06:03
ÎNGHIŢIŢI DE APE. Doi tineri s-au înecat într-un lac după ce s-au aventurat cu barca în larg VIDEO

Cei doi bărbaţi, de 24 şi 31 de ani, au pornit pe iaz cu o barcă pneumatică. La un moment dat, au sărit să înoate, însă au fost prinşi de curenţii puternici şi au fost înghiţiţi de ape chiar sub ochii disperaţi ale rudelor, informează România TV.

„Unul din ei a sărit din barcă să înoate şi s-au pornit curenţii, valuri. A sărit şi celălalt, ginerele meu, au înotat cât au înotat şi la un moment dat probabil… nu ştiu”, a declarat o rudă.

Imediat după incident, rudele au sunat la 112. O echipă de pompieri au căutat ore întregi trupurile celor doi tineri însă fără succes. Pentru că lacul este destul de adânc, ei au cerut ajutorul unor scafandri din Botoşani şi Iaşi pentru a continua căutările.

Tragedie şi la Mamaia. Angajatul unui hotel s-a răsturnat cu ski-jetul în lacul Siutghiol şi a dispărut în adâncuri. Pompierii l-au căutat mai bine de cinci ore dar, din păcate, fără niciun rezultat.

Operaţiunile de căutare vor continua şi în acest caz.