Ingredientul banal care elimină grăsimea de pe abdomen. O singură lingură adăugată în cana cu ceai poate face minuni

Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai poate topi grăsimea de pe abdomen. Un ingredient neobișnuit în ceai previne balonarea și accelerează metabolismul.

23 ian. 2024, 17:27
Ingredientul banal care elimină grăsimea de pe abdomen. O singură lingură adăugată în cana cu ceai poate face minuni
Ingredientul care arde grăsimea de pe abdomen

Ingredientul care arde grăsimea de pe abdomen. Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai și grăsimea abdomibală dispare. Un ingredient din ceai previne balonarea, accelerează metabolismul și ajută la pierderea în greutate.

„Pentru a reduce volumul stomacului, este necesar să vă controlați dieta, să includeți activitate fizică și să beți ceaiul potrivit”, spune nutriționistul Krutika Nanavati, potrivit exquis.ro.

Citește și: Condimentul-minune care te ajută să ai un abdomen de invidiat. Adaugă-l în alimentele grase și bucură-te de rezultat

Medicul nutriționist este convins că adăugarea oțetului de mere în băutura de dimineață te va ajuta să eviți balonarea, să absorbi mai eficient mineralele și să stimulezi creșterea beneficiilor din intestin. Ajută digestia, accelerează metabolismul, scade pofta de mâncare și reduce retenția de apă și micșorează burta lăsată. O lingură de oțet poate fi adăugată direct în ceai sau transformată într-o băutură specială.

Rețeta de ceai de oțet de mere recomandată de medicul nutriționist

„Luați 1 lingură de oțet de mere de calitate superioară (nu într-o sticlă de plastic), 1 linguriță de suc de lămâie, scorțișoară, ghimbir și miere – după gustul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 200 ml de apă fierbinte și să lăsați să se infuzeze pentru o vreme. Beți această băutură o dată pe zi și vă va ajuta să vă faceți stomacul mai plat”, spune Dr. Nanavati.

Oțetul de mere ajută la reducerea consumului de alimente grase, bogate în calorii. Dar pentru a obține un efect pe termen lung, adică pentru a pierde în greutate și a nu se îngrășa din nou, trebuie aplicată o abordare combinată – o dietă echilibrată și activitate fizică.

Citește și: Cum poți scăpa de grăsimea de pe abdomen. Alimentele pe care trebuie să le consumi neapărat

Trebuie să alegeți un produs natural de înaltă calitate care:

  • trebuie să fie într-un recipient de sticlă, întunecat;
  • concentrația de acid trebuie să fie în limitele de 3-6%;
  • produsul trebuie să aibă o compoziție naturală. Dacă lista de ingrediente conține acid acetic, arome, coloranți sau aditivi artificiali, cel mai probabil este vorba de esență de oțet;

Utilizarea în forma sa pură este strict interzisă, poate duce la arsuri grave ale laringelui și esofagului. În medicina populară, se folosește de obicei apa cu oțet: o lingură de oțet de mere la un pahar de apă (300 ml). Acest amestec se bea în porții pe parcursul zilei.