Monica Tatoiu a recunoscut: a colaborat cu Securitatea comunistă. Afacerista nu are nici măcar o remușcare

În ultimele decenii, diverse persoane publice au recunoscut că au făcut parte din PCR sau că au fost turnători la Securitate. Cea mai recentă dezvăluire, surprinzătoare, vine din partea Monicăi Tatoiu.

07 ian. 2023, 12:50
Monica Tatoiu a recunoscut: a colaborat cu Securitatea comunistă. Afacerista nu are nici măcar o remușcare
Ce soluţie a găsit Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriaşe

Monica Tatoiu a recunoscut: a colaborat cu Securitatea din perioada comunistă. Celebrul analist al vieții cotidiene a mărturisit abia la 34 de ani de la Revoluție că a făcut acest lucru. 

Monica Tatoiu susține că nu regretă decizia de a colabora cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu. Mai mult, ea ar repeta oricând experiența, dacă ar putea.

„Am lucrat cu Serviciile înainte, că mi-a plăcut. Asta e în premieră. Și mâine aș face la fel. Dar nu din alea cum scrie în cărțile patriotice, nu.

Dacă vrei să știi cine învârte treburile într-o ambasadă, nu e ambasadorul, nu este atașatul militar. De regulă omul cu informațiile e atașatul cultural.

Cu cât e mai mare țara, cu atât cultura e mai importantă. Când era Cortina de Fier și erau conferințe… Mâine aș face la fel”, a declarat vedeta.

 

Monica Tatoiu nu mai doarme în pat cu soțul

 

Afacerista este căsătorită mai bine de 40 de ani cu un bărbat care preferă să rămână discret, în umbră. Cei doi au un fiu, în vârstă de 28 de ani. În cadrul unui interviu, celebra afaceristă a dezvăluit că ea și partenerul său au decis să doarmă separat.

„Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6.

La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.