Ingunn, noul ciclon devastator care se îndreaptă către Europa. A fost supranumit „Bomba Atmosferică”

Cu mai puțin de două săptămâni de la furtuna Isha, Europa este pe cale să fie lovită de un nou ciclon devastator, denumit "Bomba Atmosferică" - furtuna Ingunn. Cu forța unui uragan, acest ciclon se îndreaptă către continent, pregătindu-se să aducă furtuni devastatoare în mai multe țări europene.

31 ian. 2024, 20:44
Ingunn, noul ciclon devastator care se îndreaptă către Europa. A fost supranumit „Bomba Atmosferică”
Ingunn, noul ciclon devastator care se îndreaptă către Europa. A fost supranumit "Bomba Atmosferică"

Ingunn, noul ciclon devastator care se îndreaptă către Europa. În luna ianuarie, furtuna Isha a lăsat urmări serioase în Europa, iar acum ciclonul Ingunn se anunță a fi o amenințare majoră. Meteorologii îl numesc „ciclon bombă” datorită intensității sale, scrie The Independent.

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi: „Vom avea ninsori abundente!”

Ciclonul Ingunn se îndreaptă către Scandinavia, iar Norvegia se pregătește să resimtă vânturi puternice cu viteze de până la 180 km/h. Marea Britanie nu va fi ocolită de această furtună, fiind avertizată cu privire la rafalele de vânt ce pot atinge forța unui uragan. Meteorologii britanici avertizează asupra posibilelor întreruperi de curent, avarii semnale mobile și deteriorarea infrastructurii. Este esențial să fii informat și să iei măsurile necesare pentru a face față acestor condiții meteorologice extreme.

Citeşte şi: Şefa ANM anunţă schimbarea radicală a vremii. Elena Mateescu: „Se va simţi în toată ţara!”

Călătoriile rutiere, aeriene și cu feribotul ar putea fi afectate, iar drumurile și podurile pot fi închise din motive de siguranță. Fii pregătit pentru posibile perturbări în transporturi și planifică-ți călătoriile în avans. Met Office și alte instituții meteo oferă avertismente și informații actualizate despre starea vremii pentru a te ajuta să iei decizii în cunoștință de cauză.