Iniţiativa PNL criticată aspru de urmăritorii de pe Facebook

Primarul în funcție al orașului Călărași și lider al organizației județene a PNL, Daniel Ştefan Drăgulin, a murit din cauza noului coronavirus, luni dimineață, la vârsta de 59 de ani, iar liberalii i-au adus un omagiu controversat pe pagina de Facebook a partidului.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 06:25
Iniţiativa PNL criticată aspru de urmăritorii de pe Facebook

PNL a schimbat fotografia de copertă a paginii de Facebook, poza temporară înfăţişând sigla partidului pe fundal negru, ca un omagiu adus primarului dispărut prematur. Doar că decizia nu a fost una pe placul urmăritorilor paginii, care au sesizat în număr foarte mare faptul că liberalii nu şi-au manifestat astfel regretul pentru miile de victime ale pandemiei de coronavirus.

Internauţii au luat cu asalt sectiunea de comentarii şi au criiticat aspru gestul PNL.

„Ar trebui sa tineti sigla asta pe negru nu doar cand va moare voua un membru de partid ci pt toti cei care au murit in aceasta perioada din cauza voastra, sa tineti doliu pt toti copiii care nu pot invata din cauza voastra, care nu au internet , tablete pe care le ati promis de 8 luni, sa tineti doliu pt someri” este unul dintre mesaje.

„Pe bune?!?
Dar faptul că au murit atâția oameni, simpli cetățeni, oameni din toate clasele sociale, nu era demn de schimbarea culorilor? Acei oameni, simpli, oameni care au fost înmormântați fără ca familia să îi vadă pentru ultima dată (în timp ce fețe bisericești și interlopi au fost înmormântați cu alai și sub paza poliției), au fost dați uitării, nu meritau și ei doliul partidului aflat la guvernare ?”, a scris un alt internaut.

Fotografia de copertă a PNL a strâns, în 21 de ore, peste 1800 de reacţii şi mai mult de 370 de comentarii.

Citeşte şi: Doliu în politică. Primar PNL, mort de COVID-19. Orban: Dan Drăgulin era un om în putere. Nu ştii niciodată ce efecte are virusul