Înmormântare în Baia Mare cu peste 100 de persoane, în pandemia de COVID-19. Au participat şi capi ai lumii interlope VIDEO

Imagini uluitoare au fost surprinse, duminică, în Baia Mare. Peste 100 de oameni s-au adunat la o înmormântare, fără a păstra distanţa sau a purta masca de protecţie. Intervenţia jandarmilor nu i-a speriat pe participanţi deoarece printre cei care au participat la eveniment au fost şi capi ai lumii interlope.

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 14:44
Înmormântare în Baia Mare cu peste 100 de persoane, în pandemia de COVID-19. Au participat şi capi ai lumii interlope VIDEO

Cei peste 100 de oameni au participat duminică la o înmormântare pe o stradă din Baia Mare. Au stat unii lângă ceilalţi, nu au păstrat distanţa şi nici măşti nu au purtat, aşa cum reiese din imaginile surprinse de publicaţia Detectivul de presă ȘOC, citată de Baia Mare24.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de jandarmi. Prezenţa forţelor de ordine nu i-a speriat pe participanţi, printre care s-au aflat şi capi ai lumii interlope, notează sursa citată.

Ulterior, în zonă au fost chemaţi poliţiştii care i-au împrăştiat pe cei care au participat la înmormântare.

Nelu Tătaru, despre posibilitatea ca Bucureştiul să intre în carantină: „Specialiștii spun că ar trebui să ne închidem două luni”