Inna, anunț-șoc despre cariera ei! Spre ce domeniu vrea să se reorienteze artista: „Nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic”

Inna își surprinde fanii cu fiecare ocazie pe care o are. De această dată cântăreața a vorbit despre meseria care pare foarte tentantă pentru ea în momentul de față. r

28 iul. 2023, 15:25
Inna, anunț-șoc despre cariera ei! Spre ce domeniu vrea să se reorienteze artista: „Nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic”
Inna, anunț-șoc despre cariera ei! Spre ce domeniu vrea să se reorienteze artista: „Nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic”

Inna este una dintre cele mai populare artiste de la noi din țară, fiind adorată de generații întregi. Aceasta este poate cea mai căutată cântăreață, având concerte peste tot prin țară și fiind invitată la cele mai mari festivaluri de muzică din România. Ea a reușit să dărâme enorm de multe bariere profesionale, făcând furori și peste granița țării. Chiar în această perioadă Inna a avut o serie de concerte în Turcia, după ce a făcut furori la Neversea.

Citește și: Cum era Inna în copilărie. Artista a recunoscut tot: „Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des”

„Scriu de pe drum spre Seoul după câteva zile în Turcia unde am avut concerte. Sunt mereu în mișcare, dintr-o țară în alta și temperaturile sunt diferite. Însă am grijă de orele la care stau afară, mă hidratez. Eu spun despre mine că sunt ”forever summergirl”, sunt născută la mare, deci iubesc căldura și vara. În același timp, și iarna îmi place să mă dau cu placa, cu schiurile. Dar tolerez mai greu frigul”, a povestit aceasta pentru Click, întrebată fiind dacă preferă vara sau iarna.

Aceasta a lansat de curând o piesă care a reușit să își facă rapid loc în topurile muzicale din mai multe țări. Este vorba despre „Rock My Body”, care în Franța se află pe locul 3 la acest moment.

„E o piesă de vară, o piesă care dă multă energie, chef de dans și de distracție! „Rock My Body” a cucerit topurile și mă bucur mult! În Franța este pe locul 3, adică super difuzată pe toate radiourile de acolo, dar și în Turcia, Olanda, Finlanda. Sunt fericită că înțeleg că în acest fel, munca mea și a echipei mele este apreciată de public, dar și că oamenii se bucură de muzica mea și pentru mine este esențial să aduc fericire în viețile lor prin piesele mele.”, a explicat vedeta.

Inna a recunoscut că ar fi tentată să încerce să vadă și cum este postura de actriță.

„Nu m-am gândit să devin actriță, adică nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic într-un film cu un scenariu care să mi se potrivească și cu un personaj atipic. Pe lângă partea de film, îmi place să dublez vocile personajelor din desene animate. Voi mai lansa multă muzică, bineînțeles. Chiar pe 28 iulie se lansează colaborarea mea cu Tujamo și Azteck pentru piesa ”Freek”. Urmează și alte piese, dar și un album. Pe plan personal, îmi doresc să mă bucur de viață în continuare călătorind prin toată lumea alături de iubitul meu, bineînțeles.”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Inna şi Deliric s-au căsătorit? Artista a postat imaginile cu verigheta: „O piatră mai mare decât a mea”