Inna şi Deliric s-au căsătorit? Artista a postat imaginile cu verigheta: „O piatră mai mare decât a mea”

Inna şi Deliric s-au căsătorit? Artista şi-a uimit fanii la doar o lună de la logodnă şi a dat de înţeles că s-a măritat cu partenerul ei în secret, după ce s-a afișat în mediul online cu o verigheta pe deget. Fanii i-au făcut urări de bine.

04 mart. 2023, 09:48
Inna şi Deliric s-au căsătorit? Artista a postat imaginile cu verigheta: „O piatră mai mare decât a mea”
Inna şi Deliric s-au căsătorit?

Inna şi Deliric s-au căsătorit? Cântăreaţa s-a pozat şi a postat pe internet imaginile în care poartă o verighetă alături de inelul de logodnă, la o lună de când a anunțat în mediul online că iubitul ei a cerut-o de soție.

Citeşte şi: Cât de geloasă este Inna. Dezvăluiri intime din relația cu Deliric: „Merg la concertele lui”

Inna şi Deliric s-au căsătorit?

Artista a publicat două fotografii, dintre care una doar cu bijuteriile, și a dat de înțeles că s-ar fi căsătorit în secret: „Glisează și etichetează pe cineva cu o piatră mai mare decât a mea (n.r. piatra inelului)„, a scris cântăreața pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Imaginile postate de Inna nu au putut fi trecute cu vederea nici de către fani, pe care i-a bucurat gândul că cei doi îndrăgostiți ar putea fi deja soț și soție cu acte în regulă.

Ai 30 de ani Toto, lasă joaca, ia-ți nevastă, fă-ți casă, fă bani, umple masa, lasă filmele de Gangsta, mai lasă rimele de busta. Felicitări! Casă de piatră!/ Felicitări! O meritați!/ Multă fericire și multe împliniri!/ Arăți extraordinar, fată… felicitări și cum spunem noi: să fii sănătoasă și cu noroc!/ Să fie într-un ceas bun!„, sunt câteva dintre reacţiile fanilor.

Inna a dezvăluit detalii despre relația cu părinții lui Deliric

Inna a fost de-a lungul timpului extrem de discretă cu privire la viața ei privată, niciodată nu s-a expus în mod excesiv și nu a comentat prea mult în presă ce se întâmplă în intimitatea ei. Totuși, acum artista și-a luat inima în dinți și a vorbit deschis despre relația ei cu Deliric.

Aceasta a pus în discuție unele dintre cele mai importante teme atunci când vine vorba despre relația de cuplu, inclusiv tipul de relație pe care o are artista cu părinții rapper-ului.

Se pare că artista nu are doar cu Deliric o relație bună, ci și cu părinții lui. Inna a dezvăluit faptul că are o relație extrem de apropiată cu socrii, povestind despre ei că sunt niște oameni extrem de iubitori.

Socrii sunt pregătiți pentru faptul că se vor înrudi. Și părinții Innei sunt de acord cu relația celor doi, ba chiar se înțeleg la rândul lor foarte bine cu rapper-ul.

Ne înțelegem foarte bine, sunt niște oameni buni, calzi, prietenoși și totul decurge minunat de fiecare dată când ne întâlnim. Și cred că același lucru este valabil și pentru el în ceea ce îi privește pe părinții mei. Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși”, a mai declarat Inna pentru sursa citată.