Inna, despre bani şi afaceri. În ce a investit cântăreaţa

Inna este una dintre cele mai de cunoscute cântăreţe din România. Aceasta se bucură de succes atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, vedeta a dezvăluit în ce afacere a investit banii câştigaţi din muzică.

21 dec. 2020, 12:35
Inna, despre bani şi afaceri. În ce a investit cântăreaţa

Inna nu se consideră o femeie bogată, deşi are succes pe plan profesional atât în ţară, cât şi în străinătate. Vedeta a vorbit despre bani, dar şi despre afacerea în care a investit.

Inna: Sunt o femeie care îşi permite să trăiască aşa cum îşi doreşte

„Nu mă consider o femeie bogată, mă consider o femeie care își permite să trăiască așa cum își dorește. Sunt partener alături de managerul meu la casa de de discuri Global Records”, a spus Inna, potrivit viva.

Înainte să devină cunoscută, Inna povesteşte că de multe ori se gândea să renunţe la muzică, însă spune că a avut noroc de oameni care au încurajat-o şi au crezut în ea.

„Îmi venea să renunț adesea. Dar am avut alături oameni care au crezut în mine și m-au susținut, și mi-au dat încredere că se poate și că locul meu este pe scenă și să aduc fericire în viețile oamenilor, cum îmi place mie să spun”, mai povesteşte cântăreaţa.

Citeşte şi Dragoste pe vremea pandemiei. Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire: ”Mă face fericită”

Inna: Au fost momente grele

Vedeta povesteşte cum a reușit să gestioneze succesul venit pe neaşteptate şi cât de mult i s-a schimbat viața.

„Au fost momente grele, nu puține, mai ales că succesul a venit pe neașteptate și m-a prins nepregătită. Dar am muncit și am continuat să îmi văd de drum.

A fost greu pentru că totul era nou, trăiam experiențe cu care nu  eram obișnuită, pentru care nu eram pregătită, eram departe de prieteni, de familie”, mai spune artista.