Inna, primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland. A cântat în fața a 200.000 de oameni

Inna, primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland. Weekendul trecut, artista a marcat un nouă reușită semnificativă în carieră, a urcat pe scena festivalului Tomorrowland în fața unui public numeros, de peste 200 000 de oameni.

02 aug. 2022, 15:57

Inna, primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland. Cel care i-a lansat invitaţia a fost Timmy Trumpet (DJ-ul numărul 9 în lume, conform Top 100 DJ Mag) alături de care va lansa în curând o piesă care a fost ascultată în premieră de cei prezenți la festival. Pe aceeași scenă, se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii care sunt pe poziția numărul 5 în top 100 DJ Mag.

Inna, primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland

A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike”, a spus Inna.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. Mega producția se desfășoară timp de 3 weekend-uri consecutive și este „vizitat” de peste 600 de mii de festivalieri.

De-a lungul timpului, pe scena festivalului care este organizat din 2007, au urcat Tiesto, Afrojack, Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki sau Armin van Buuren.

Citeşte şi: Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul. Care este starea artistei: „M-au dus la spital”

Inna a dezvăluit secretul siluetei sale

Inna a mărturisit că nu ține vreo dietă și nici nu a ținut până acum. Ea a mai dezvăluit că a devenit vegană, nu mai mănâncă alimente de origine animală. În rest nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că sunt dulciuri sau mâncăruri mai grase, pâine, paste. Pentru ea cel mai important e să nu le consume în exces.

Pe lângă alimentație, Inna face și foarte mult sport. „Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a spus artista.