Inna, secretul siluetei sale la 37 de ani. Cum reușește artista să se mențină în formă – FOTO

Inna a reușit să se afirme în lumea muzicală și să fie considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România.

12 ian. 2024, 13:33
Inna, secretul siluetei sale la 37 de ani. Cum reușește artista să se mențină în formă – FOTO

Inna, în vârstă de 37 de ani, a fost în Egipt la începutul anului, unde a atras atenția tuturor prin corpul său bine tonifiat și abdomenul plat. A purtat un costum de baie alb, din două piese, care i-a scos în evidență bronzul.

Artista e foarte atentă la felul în care arată. Face antrenamente fizice în mod constant și e foarte atentă la alimentație, are un meniu special. Nu mai mănâncă carne sau alte produse de origine animală, ci preferă o alimentație vegană.

Citește și Cum arăta și cu ce se ocupa Corina Caragea la 19 ani. Ce a făcut ca să intre în televiziune: „Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e”

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Citește și Ana Baniciu a refuzat celebra emisiune de la Antena 1. A divulgat tot în primul interviu

Sportul nu lipsește din viața cântăreței. Are o viață echilibrată și e foarte atentă să nu întreacă măsura cu nimic. „Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai spus Inna pentru Viva.