Transformarea spectaculoasă a Innei de la prima apariție până în prezent. Doar vocea a rămas aceeași

Inna a trecut printr-o transformare într-adevăr spectaculoasă, de la prima ei apariție din 2008 până în prezent. Artista a devenit o adevărată divă.

15 iun. 2021, 09:17

Inna a trecut printr-o evoluție spectaculoasă, de la prima ei apariție în 2008, până în prezent. Artista nu mai păstrează nimic din imaginea adolescentină pe care o avea atunci când s-a lansat. Cântăreața a devenit un real succes, atât în plan național, cât și internațional, iar fanii îi urmăresc fiecare mișcare.

Vedeta este originară din Constanța, iar primul ei nume de scenă a fost Alessandra, pseudonim folosit în cadrul primei sale apariții TV, în 2008. La vremea aceea Inna purta părul mai scurt și se îmbrăca în haine modeste, iar imaginea ei era una mult mai cumințică decât din prezent.

La una dintre primele sale experiențe televizate, Inna a venit îmbrăcată simplu, în blugi negri și cămașă albă, însă vocea ei inconfundabilă a stârnit aplauzelele publicului.

Inna are o avere mai mare decât Ilie Năstase

Deși a crescut într-un mediu modest, Inna a visat dintotdeauna să devină o artistă celebră de muzică, iar visul e s-a împlinit . Vedeta a evoluat în timp de la imaginea de adolescentă cuminte la cea de divă sexy și a devenit cunoscută pentru curajul ei de a experimenta cu mai multe stiluri vestimentare, titrează spynews.

Vedeta a strâns o avere impresioantă din munca ei și se află pe lista celor mai bogați oameni din România de la acest moment. Averea Innei ajunge la 20 de milioane de dolari și l-a detronat, chiar și pe  celebrul tenismen Ilie Năstase, a cărui avere este de doar 15 milioane de dolari.


loading...
Partenerii noștri