Înregistrare-bombă din sala de judecată! Gheorghe Dincă a recunoscut tot în faţa judecătoarei! Filmul răpirii Luizei Melencu

Gheorghe Dincă susţine în continuare că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ci a luat-o în maşină doar ca să întreţină relaţii intime. El a prezentat filmul răpirii adolescentei în faţa magistraţilor.

21 apr. 2022, 16:53
Înregistrare-bombă din sala de judecată! Gheorghe Dincă a recunoscut tot în faţa judecătoarei! Filmul răpirii Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, i-a povestit judecătoarei, în cele mai mici detalii, faptele oribile la care a supus-o pe Luiza în primăvara anului 2019. Înregistrarea-bombă a mărturiei a intrat în posesia Antenei 3.

În sala de judecată, monstrul din Caracal a dat de înţeles faptul că Luiza ar fi practicat prostituţia, că a luat-o în maşină, dar, totodată, i-a luat şi telefonul pentru ca tânăra să nu-i însceneze ceva, moment în care Luiza l-ar fi atacat. În acel moment, Dincă ar fi imoblizat-o, legând-o de mâini cu cureaua.

Citeste si Trei ani de la dispariţia Luizei Melencu şi niciun vinovat. Gheorghe Dincă se plânge că angajaţii penitenciarului Craiova nu-i respectă drepturile

Judecător: Dacă dumneavoastră aţi văzut că este tânără, v-a spus că este elevă, nu aţi găsit că este o diferenţă cam mare de vârstă între anii ei şi ai dumneavoastră ca să iniţiaţi o discuţie cu ce făcea ea, unde se ducea?

Gheorghe Dincă: Păi doamna preşedintă, nu am analizat. Păi, o persoană serioasă nu iese la stradă să facă cu mâna şi să facă prostituţie.

Judecător: Dar dumneavoastră vi s-a părut că sunteţi serios?

Gheorghe Dincă: Da, sunt foarte serios. Pentru că am copii. Am scos două bancnote de 10 lei şi i-am întins cu mâna dreaptă pe banchetă.

Judecător: Cu ce scop i-aţi dat banii?

Gheorghe Dincă: Intenţia a fost să îşi ia ceva că mi-am dat seama că are probleme financiare. Am dat să cobor din maşină şi ea a luat banii şi i-a băgat în geacă, în buzunar. Când am coborât din maşină i-am luat telefonul de pe bancheta din spate.

Judecător: De ce?

Gheorghe Dincă: Am crezut că poate să facă o înscenare şi să zică că a fost luată cu forţa. M-am suit la volan şi m-am dus să întorc maşina. Am mai mers, nu ştiu,  până la urmă am vrut să întorc, am întors.

Judecător: Păi de ce aţi întors?

Gheorghe Dincă: Păi a fost de acord să meargă cu mine pentru sex oral.

Citeste si Salariile poliţiştilor din penitenciare ar putea să crească. Veşti bune înainte de Paşte

Judecător: Păi nu, mi-aţi spus că e de acord să facă sex oral, nu mi-aţi spus că ea a fost de acord să meargă la locuinţa dumneavoastră. Nu mă minţiţi.

Gheorghe Dincă: Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem sex normal. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri. A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini„, se arată în înregistrarea din instanţă cu mărturia lui Gheorghe Dincă.