Înregistrare-şoc cu George Simion: „Aş pupa în fund pentru 2.000-3.000 de euro!”. Diana Şoşoacă l-a desfiinţat: „Vă daţi seama că omul ăsta va vinde România?”

Diana Șoșoacă a comentat la o emisiune de televiziune o înregistrare în care George Simion, preşedintele AUR, spune la un moment dat că "ar pupa în fund pentru 2.000-3.000 de euro".

14 nov. 2022, 08:20
Înregistrare-şoc cu George Simion: „Aş pupa în fund pentru 2.000-3.000 de euro!”. Diana Şoşoacă l-a desfiinţat: „Vă daţi seama că omul ăsta va vinde România?”
Înregistrare-şoc cu George Simion: "Aş pupa în fund pentru 2.000-3.000 de euro!". Diana Şoşoacă l-a desfiinţat: "Vă daţi seama că omul ăsta va vinde România?"

Înregistrare-şoc cu George Simion: ce ar face pentru 2.000-3.000 de euro! „Și pentru un Fundraising… un astfel de om vinde România? Ce legătură are cu suvernanismul? Nu vă supărați, dar este om politic, este parlamentar. Nu ai voie, este ilegal să faci așa ceva. Omul ăsta vrea să ajungă preşedintele României. Pupând în fund pentru 2-3000 de euro! Vă daţi seama că omul ăsta va vinde România? Şansa AUR-ului este să îl dea jos pe George Simion”, a afirmat Diana Şoşoaca.

Citeşte şi: George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă. Unde s-au fotografiat cei doi

După această afirmaţie, în studio a ajuns informaţia conform căreia înregistrarea ar fi fost făcută în perioada în care George Simion aduna bani pentru un autocar. Contactat de producătorii emisiunii, liderul AUR a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Citeşte şi: Dioana Şoşoacă are conturile blocate de ANAF. Senatoarea are poprire pentru amenzi de 30.000 de euro

Acum câteva zile, George Simion a răspuns la întrebarea dacă se teme de Diana Soșoacă în podcast-ul realizat de Adriana Bahmuţeanu. „Unii mă acuză că sunt trădător. Pe cine am trădat? Am trădat cauza? Am trădat mitingul din 21 decembrie, pe care noi l-am organizat? Am votat împotriva românilor? Am trădat-o pe doamna Șoșoacă? Că mă acuză că sunt Iuda, că sunt… Nu cred! Ea a avut o atitudine nepotrivită și cred că trebuie să-și revină. Mai mult nu vreau să acuz pentru că ajungem într-o zonă de derizoriu în care nu vreau să mă bag! N-am nicio ceartă cu doamna Șoșoacă, dar nu poate fi în aceeași formațiune cu mine atât timp cât se duce la recepție la Ambasada Rusiei. Nu mai pot de frică! Chiar acum o oră am ieșit dintr-o comisie în care era și Diana. Mor de frică!”, a spus George Simion.