„Doar te pup, te …. de două ori. Nu-ţi fie teamă, nu sunt Dincă!”. ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ cu o tânără luată la ocazie

Înregistrare audio șocantă într-o mașină de ocazie, difuzată de România TV. Un șofer ii face avansuri unei tinere de 35 de ani, pe care o duce din Craiova spre Filiași. Ca să fie credibil șoferul a adus în discuție cazul lui Dincă de la Caracal, încercând sa o convingă ca el nu este la fel. Deși este refuzat, bărbatul trecut de 50 de ani îi spune femeii că nu se supăra și că o va mai lua cu mașina.

RomaniaTV.net
03 nov. 2019, 07:43
„Doar te pup, te …. de două ori. Nu-ţi fie teamă, nu sunt Dincă!”. ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ cu o tânără luată la ocazie

O femeie de 35 de ani a luat o ocazie pentru a ajunge la Filiaşi. Pe drum, şoferul a început să-i facă avansuri. Deși este refuzat, șoferul nu renunță. Speriată, victima a scos telefonul mobil şi a înregistrat totul. 

„Acuma na! Cum crezi tu, cum vrei tu? Dar eu te rugai frumos, mă înțelegi? Dacă vrei să mă înțelegi, mă înțelegi! Nu forțez nota… Altădată nu îți mai zic. Te iau în mașină, dar nu îți mai zic… că dacă mă refuzi chiar așa dintr-o dată… na! Toate rămâneau între noi. Deci nu auzea nimic. Un lucru mascat e mascat. Totuși ai putea să mă lași. Că nu îți fac altceva… Doar te pup …. de două ori… și revenim . Și în rest, nimic, nimic, nimic! Nu se întâmplă nimic! Nu îți fie frică, nu îți fie teamă că nu sunt Dincă! Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă lași să te pup și eu de două ori?”. Sunt vorbele unui bărbat trecut de 50 de ani către o femeie pe care o luase la ocazie.

 

În ciuda călătoriei de coșmar de care a avut parte, femeia hărțuită nu a depus plângere la poliție. 

Înregistrarea vine în contextul în care foarte multe persoane din România aleg să circule cu maşini de ocazie în lipsa unui transport în comun şi a mult mediatizatului caz de la Caracal, unde două adolescente luate la ocazie au ajuns să fie sechestrate, violate şi ucise.