Înregistrări scandaloase. Cum umilea Ionuţ Nasleu o angajată de la Piețe SA: „O să pari că ești o curvă. Tot eu o să conduc, proasta p..lii. Ați luat-o la colțul gurii”

Noi înregistrări cu comportamentul nepotrivit al lui Ioan Nasleu, fostul director general de la Pieţe SA, au fost difuzate de Pressalert.ro. Potrivit înregistrărilor, Nasleu umileşte o angajată, bănuită ca fiind cea care a dat presei înregistrarea cu ședința în care prietenul de chefuri al interlopilor îi șantaja pe subordonați că le va face publice "amantlâcurile".

02 mart. 2021, 10:54
Înregistrări scandaloase. Cum umilea Ionuţ Nasleu o angajată de la Piețe SA: „O să pari că ești o curvă. Tot eu o să conduc, proasta p..lii. Ați luat-o la colțul gurii”

Incidentul relatat de pressalert.ro s-ar fi petrecut în prima zi de lucru a lui Ionuţ Nasleu după ce a revenit din concediul din SUA și cu puțin timp înainte de conferința de presă în care acesta a vorbit despre o așa-zisă relație între Marius Ștefoni, fostul său om de încredere care i-a dezvăluit abuzurile, și contabilă. Înregistrarea a fost făcută în biroul femeii, care era cu o altă colegă, Ioan Nasleu intrând și ieșind de mai multe ori.

„Pune telefonul pe rec, că tot faci înregistrările. Fritz (Dominic Fritz, primarul Timișoarei, n.a.) a acceptat – tot consiliul meu rămâne. Tu o să apari în ziar că ești o curvă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot, muisto. O să pari că ești o curvă. Pune pe rec să audă bărbatul tău că ești curva unui țigan cu zece clase. Pune pe rec. Nu mai umbla în acte. S-a acceptat ce am vrut eu – tot eu o să conduc, proasta p..lii. Pune pe rec. Pune pe rec să mai dai la presă că ești proastă, că ești amantă de țigan cu zece clase. (…) Fritz a acceptat ce am zis eu – ați rămas ca niște proști, și tu și țiganul tău, proasto. (…) Proasta dracului că te mut. Tot a rămas cum am dorit eu. Ați făcut degeaba, ați dat înregistrări la presă. Ați luat-o la colțul gurii. Nu mai fă pe proasta, du-te dracu că te-am prins aici, proasto, când înregistrai și nu recunoști. Proasto, pune pe rec, înregistrarea de la tine că am luat camerele când a dat poziția, că am pus camere acolo. Ești o proastă, tu înțelegi că nu ești mai șmecheră ca mine? Pune pe rec – te f..ți cu un țigan. Ești cea mai proastă, facultate la zece clase. Na, ca să vezi cât ești de proastă. Să umbli prin acte și tot proastă vei rămâne. Pune pe rec că ești o proastă, proasta societății”, a răcnit Nasleu care a părăsit încăperea. A revenit după câteva secunde și și-a continuat agresiunea verbală ”să văd ce zice bărbată-tu când astăzi o să apăreți în ziar, amantlâcuri. Iubita mea, puiul meu. Să văd ce zice bărbatul tău, proasto. (…) Ești cea mai proastă amantă. Dai din cap ca proasta că nu știi. Am câștigat, proasto”, spune Ionuţ Nasleu, pe înregistrare.

A plecat din nou, iar la întoarcere i-a transmis femeii ”în consiliul de administrație. Evită-mă că tot aici rămân. Înțelegi? O să fii cea mai cea mai bună șefă de piață (…). Ești așa faină cu țiganul. Să mergeți de mână amândoi”.

Ionuţ Nasleu a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni săptămâna trecută, când voia să plece din ţară, relatează presa locală, care precizează că acesta este vizat într-un dosar de ameninţare şi şantaj deschis ca urmare a plângerii depuse de jurnalistul Dragoş Boţa şi de soţia acestuia, Iulia Boţa. Ulterior, magistraţii l-au plasat sub control judiciar.

Citeşte şi: Scandal de amploare la Timişoara. Dominic Fritz l-a demis pe şeful pieţelor, Ioan Nasleu, dar acesta susţine că măsura este abuzivă: „Am coloană vertebrală şi plec cu capul sus. Sper ca hărţuirea mea mediatică să înceteze”

Ionuţ Nasleu a fost demis de la conducerea Pieţe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara, anunţul fiind făcut marţi de primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care a adăugat că acesta a dus societatea la pierderi de 4,2 milioane lei.

”Ionuţ Nasleu a fost demis de la conducerea Pieţe S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent şi baron peste pieţele din Timişoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariţii misterioase din gestiune şi resurse publice folosite în beneficiu personal. Am cerut Corpului de Control să verifice şi informaţiile apărute recent în presă şi să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală”, a scris Dominic Fritz pe pagina de Facebook.

 


loading...