Înregistrări şocante după măcelul cu săbii de lângă Capitală

Principalul agresor din măcelul de la Tânganu, de lângă Capitală, când o familie a fost atacată cu săbii şi un om şi-a pierdut mâna şi piciorul, se mândrește cu faptele lui într-o postare-șoc pe un site de socializare! Interlopul Bușcă și-a amenințat rivalii, apoi a șters filmulețul. Postarea penală e prezentată, însă, în exclusivitate la România TV. Între timp apar și fotografii în care agresorii înarmați cu săbii și răngi pândesc la marginea pădurii Cernica.

17 ian. 2019, 17:16
Înregistrări şocante după măcelul cu săbii de lângă Capitală

Bușcă, interlopul care a și-a asumat rolul de tartor al clanului din Tânganu, a făsut o postare-șoc la doar o oră de la măcel.

„Ori mor, ori trăiesc! De-acum încolo ori mai mierlesc unul, ori mă mierlește! Să arăt cine e Bușcă! Da, mânca-v-aș…(biiip!)…voastră! L-am prins!  A avut noroc! Și de-aici încolo îi arăt eu lui cine-i Bușcă! Așa șchiop! Mi-am revenit! Lui i-am zis! La fiecare-n parte! L-am prins! I-am dat una, așa, două…gata, mânca-v-aș…(biiiip!)…voastră! Păi credea că scapă din mâna mea băiatul lui Teguța?! Credea că nu pun mâna pe el!Hai…vă pupă fratele vostru!”.

Între timp au apărut fotografii cu țiganii înarmați cu săbii și răngi pândindu-și rivalii la marginea pădurii Cernica.

Victimele măcelului spun că polițiștii îi știu pe participanții la conflictul sângeros.

La trei săptămâni de la răfuiala sângeroasă, una dintre victime rememorează de pe patul de spital clipele de groază.

„A socos pistolul! 0 Cu o lună înainte l-a bătut pe un țigan de la Tânganu…l-a nenorocit! În timpul ăsta, când a scos pistolul…(n.r. intervine mama lui) el a pus mâna pe un baros! El a tras și două focuri”, a spus tânărul tăiat cu sabia.

Ultima confruntare dintre clanuri a avut loc înainte de Revelion. Clanul Chira s-a răzbunat pe un membru al grupului rival. Trei membri ai clanului țigănesc au fost arestați în urma scandalului şi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor.