Inspectorul vamal care a incendiat depozitul Direcţiei pentru Accize, trimis în judecată

Inspectorul vamal arestat preventiv după incendiul de la depozitul din Capitală al Direcţiei pentru Accize a fost deferit justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată, informează Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 13:33
Inspectorul vamal care a incendiat depozitul Direcţiei pentru Accize, trimis în judecată

Potrivit procurorilor, în 7 septembrie, în jurul orei 16.30, Iulian Ioan Niculae, angajat al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, în timp ce se afla la locul de muncă situat în Bucureşti, B-dul Timişoara nr. 90, Sector 6, a incendiat în mod intenţionat depozitul B7 în care se aflau mai multe bunuri, respectiv : 25 autoturisme şi produse textile, care aparţineau Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale.

Ulterior, incendiul s-a extins la depozitul alăturat, care aparţinea părţii vătămate SC T. I., în care erau depozitate mai multe bunuri, au mai precizat procurorii.

Potrivit unor surse judiciare, inspectorul vamal ar fi fost băut atunci când a incendiat depozitul. El le-a declarat anchetatorilor că a incendiat depozitul unde chiar el era gestionar pentru că era supărat pe şefii săi, au mai spus sursele citate.

Dosarul a fost trimis, în vederea judecării cauzei, Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.