„Inspiraţia” care i-a adus aproape două milioane de euro şi un salariu de director pe viaţă. A jucat la loto aceeaşi combinaţie de şase ori

Un bărbat din Massachusetts, SUA, a câștigat potul cel mare la loto, după ce ajucat de șase ori la rând cu aceleași numere. Norocosul american spune că s-a bazat pe „intuiție”.

11 dec. 2023, 17:54
„Inspiraţia” care i-a adus aproape două milioane de euro şi un salariu de director pe viaţă. A jucat la loto aceeaşi combinaţie de şase ori

Raymond Roberts Sr. din Fall River, Massachusetts, a nimerit cinci numere câștigătoare la șase premii de 25.000 de dolari (20.000 de lire sterline), premii pe viață, la jocul loto Lucky for Life, care funcționează în mai multe state americane.

Raymond Roberts Sr. din Fall River, Massachusetts, SUA, a folosit numere care sunt o combinație de date aniversare și zile de naștere personale, scrie Daily Star.

Loteria de stat din Massachusetts a precizat într-un comunicat că Raymond Roberts a câștigat șase premii de 25.000 de dolari, pe viață în cadrul jocului Lucky for Life, care se desfășoară în mai multe state.

Aceasta înseamnă că a nimerit primele cinci numere din cele șase bilete pe care le-a cumpărat pentru această extragere. Bărbatul a câștigat suficienții bani ca să nu-și mai facă griji mult timp înainte.

Iar Raymond Roberts a decis să accepte o sumă forfetară pentru cinci dintre biletele câștigătoare, ceea ce i-a adus o sumă de 390.000 de dolari (320.000 de lire sterline) multiplicată de cinci ori, ceea ce înseamnă 1,95 milioane de dolari (1,6 milioane de lire sterline).

Citeşte şi: Patinoar instalat într-o biserică înainte de Crăciun. Prețul de intrare este de 35 lei

Pentru cel de-al șaselea bilet, a optat pentru 25.000 de dolari pe lună, premiu pe viață. Întrebat de ce a luat decizia bizară de a cumpăra șase bilete la aceeași extragere, el a descris-o ca fiind „intuiție”.

Întrebat ce vrea să facă cu banii, fericitul cîștigător a spus că deocamdată intenționează să își cumpere o motocicletă nouă, și să călătorească, cel mai probabil marca Harley-Davidson, înainte de a se gândi ce să facă cu restul banilor.

Dar Raymond Roberts nu este singurul câștigător din această extragere. Asta penbtru că proprietarul magazinului care a vândut biletele sale va primi și el ceva.

Mai precis un bonus de 5.000 de dolari (4.000 de lire sterline) și șase bilete ca bonus, adică un total de 30.000 de dolari (24.500 de lire sterline).

Citeşte şi: Familia regală a Marii Britanii a publicat pozele pentru felicitările de Crăciun