Patinoar instalat într-o biserică înainte de Crăciun. Prețul de intrare este de 35 lei

Belgia nu este doar raiul pasionaților de ciocolată. Înaintea Crăciunului, locuitorii unei comune din provincia Limbourg, Belgia, au avut parte de o surpriză de sărbători.

10 dec. 2023, 20:02
Patinoar instalat într-o biserică înainte de Crăciun. Prețul de intrare este de 35 lei

Locuitorii localității Saint-Trond (provincia Limburg) au avut parte de o premieră anul acesta înainte de Crăciun. Pe lângă tradiționala piață de Crăciun din Piața Mare, unde a fost instalat un labirint din brazi, în biserica din localitate a fost instalat un patinoar în biserica Minderbroeders, anunță rtl.be.

Citește și: Patinoarul Cişmigiu va fi deschis publicului în această seară. Cât costă să dai o tură cu patinele

„Asta nu s-a mai făcut până acum în țara noastră”, a spus consilierul Hilde Vautmans despre patinoarul instalat în biserică.

Deși înăuntru este cald, patinoarul nu se topește deoarece e realizat din poliester. Un bilet de intrare la acest patinoar costă 7 euro, adică 35 de lei.

Citește și: Fără patinoar în aer liber la Miercurea-Ciuc din cauza prețurilor la energie. Primarul Korodi Attila: „E o sumă de 5-6 ori mai mare față de anul trecut. Nu ne putem asuma această responsabilitate”

În ultimii ani, biserica în cauză a servit drept centru de vaccinare în timpul pandemiei de Covid-19, centru expozițional, spațiu pentru spectacole și teren pentru escape room. Acum, oferă vizitatorilor un patinoar de 315 metri pătrați și o expoziție cu tema Crăciun de la Muzeul De Mindere.