INSULA IUBIRII 2017: Diana a arătat imaginile necenzurate după plecarea din emisiune

Diana, concurentă în acest sezon la "Insula iubirii", a renunţat la haine şi a postat imagini topless pe Instagram. 

09 aug. 2017, 13:47

 Diana de la „Insula iubirii” a mărturisit că nu este deloc mândră de comportamentul ei de la „Insula iubirii”. Bruneta le-a dezvăluit prietenilor cu ce regrete s-a întors din Thailanda.

Diana de la „Insula iubirii” le-a vorbit cu sinceritate prietenilor ei virtuali despre sentimentele de ruşine care o încearcă atunci când vede cum s-a comportat în reality-showul de la Antena.

Diana de la „Insula Iubirii”, refuzată de Andy. „Am dormit fiecare în colţul lui, nu ştiu ce are în cap…”

Diana de la ”Insula iubirii” a mărturisit că nu este deloc mândră de comportamentul ei de la ”Insula iubirii”. Bruneta le-a dezvăluit prietenilor cu ce regrete s-a întors din Thailanda.

Diana de la ”Insula iubirii” le-a vorbit cu sinceritate prietenilor ei virtuali despre sentimentele de ruşine care o încearcă atunci când vede cum s-a comportat în reality-showul de la Antena.

 

Sex la „Insula iubirii”: „Gata, sunt pregătită să mă culc cu tine. Na, s-a dezbrăcat şi s-a întâmplat”

 

 

 

Diana de la „Insula Iubirii” le-a MAI făcut cadou fanilor şi prietenilor de pe Facebook o fotografie pentru care nici măcar nu ai nevoie de prea multă imaginaţie.

Fosta iubită a lui Ben, bărbatul alături de care Diana a venit în Thailanda, le-a arătat prietenilor ce tatuaj are între sâni. Şi dacă tot era „în zonă” le-a arătat şi sânii, în caz că i-a ratat cineva apariţiile hot din timpul show-ului TV.

Cu tricoul ridicat şi pantalonii desfăcuţi, Diana şi-a arătat, pe lângă desenele de pe corp, forma sânilor generoşi, abdomenul şi cercelul din buric. Şi deşi este o tip „fit”, Diana i-a făcut pe prieteni să fie suspicioşi din cauza burticii cam…. proeminente.

INSULA IUBIRII 2017. Fotografii interzise minorilor cu Diana, realizate şi făcute publice de fostul iubit GALERIE FOTO