Sex la „Insula iubirii”: „Gata, sunt pregătită să mă culc cu tine. Na, s-a dezbrăcat şi s-a întâmplat”

După lungi încercări de-ale lui Sorin, una dintre ispitele masculine de la "Temptation Island - Insula Iubirii", Bianca a cedat într-un final şi a făcut dragoste cu el. Toate astea deşi, iniţial, fosta iubită a lui Liviu nu dorea să facă sex în faţa camerelor de filmat.

RomaniaTV.net
01 aug. 2017, 07:29

Fiind refuzat de Bianca, una dintre participantele de la „Insula Iubirii”, Sorin a reaţionat dur şi i-a aruncat vorbe acide tinerei. Ulterior, deşi, nu voia să fie filmată în timpul partidei de amor, fosta iubită a lui Liviu a mers la Sorin şi a dat frâu dorinţei de a face dragoste cu ispita masculină.

„Dacă nu vrei, plec! (…). Eu am făcut o criză de gelozie. (…). Stai aici singură şi dormi! (…). Mi-a zis şi mi-a confirmat faptul că vrea şi îşi doreşte să se culce cu mine. Gata, sunt pregătită să mă culc cu tine. Na, s-a dezbrăcat şi s-a întâmplat. (…). Nu îmi bat joc de ea.”, a declarat Sorin în cadrul emisiunii „Temptation Island – Insula Iubirii”.

„Ok, m-ai filmat! Mă laşi să-mi termin treaba liniştită! (…). Mă disperau, stăteau acolo la geam şi filmau”, a mărturisit Bianca.

Sorin de la „Insula Iubirii” a dezvăluit după noaptea de amor cu fosta iubită a lui Liviu că nu o place şi că nu-şi doreşte să aibă un viitor alături de ea.

„Nu îmi place de ea! Am făcut-o din orgoliu”, a spus Sorin în cadrul emisiunii „Temptation Island – Insula Iubirii”.

VEZI VIDEO nerecomandat minorilor AICI

INSULA IUBIRII 2017. Scene incendiare la „Insula Iubirii”. Două concurente au căzut în ISPITĂ